Ο ιστότοπος της Star Service χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο www.starservice.gr συναινείτε με την χρήση cookies!

Μαθετε Περισσοτερα
Σχετικά

Σχετικα για εμας

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Στην Star Service αντιμετωπίζουμε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε σαν να την παρήχαμε σε εμάς τους ίδιους! Έτσι καταφέρνουμε πάντοτε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με την μέγιστη ποιότητα, ώστε να έχουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο κάθε πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι για κάθε υπηρεσία μας παρέχουμε ΕΓΓΥΗΣΗ, για να μπορεί ο πελάτης να είναι σίγουρος οτι δεν θα μας πληρώσει κάτι χωρίς να το αξίζουμε. Επίσης στην Star Service δίνουμε και ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για τον κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε

Πλεονεκτηματα

Εμπειρία

Κάνοντας απολυμάνσεις, αποφράξεις και διαχειρίσεις κτιρίων, για περίπου 45 χρόνια, πιστεύουμε ότι είμαστε αυτοί που θα σας απαλλάξουν απο το πρόβλημά σας!

Εξειδίκευση

Έχοντας εξειδικευμένους γεωπόνους και χημικούς γνωρίζουμε τα πάντα σε σχέση με την δουλειά μας. Έχετε κάποια απορία; Ρωτήστε μας! Θα χαρούμε πολύ να σας εξηγήσουμε ότι χρειαστεί.

Ποιότητα

Στην Star Service δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε κάτι φθηνό ώστε να ρίξουμε το κόστος! Να είστε σίγουροι οτι χρησιμοποιούμε τα πιο ΑΚΡΙΒΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ του κόσμου! Και αυτό γιατί με αυτά, παρέχουμε και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ την Star Service και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Ποιοι ειμαστε

Η εταιρία Star Service ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα

Απο τότε παρέχει υπηρεσίες μέγιστης ποιότητας σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους! Έχοντας πολυετή εμπειρία μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και αποτελεσματικά, και σε προσιτές τιμές.

  • Απολυμάνσεις

  • Αποφράξεις

  • Διαχειρίσεις

  • Εκδόσεις κοινοχρήστων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάποια απο τα σχόλια πελατών μας
Διαχείρηση Κτιρίων

Η προηγούμενη επιχείρηση που μου έκανε την διαχείρηση μας έκλεβε! Μας χρέωνε για μια αλλαγή λάμπας 30€. Τους σταματήσαμε, βρήκαμε την Star Service, και εδώ και ένα χρόνο όλα καλά. Πάντα στην ώρα τους και χωρίς λάθη!

Μεγάλο πρόβλημα οι κατσαρίδες

Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με κατσαρίδες και έπρεπε να βρώ μια λύση! Η Star Service έκανε αυτό που έπρεπε και έχω ησυχάσει. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

Πέρυσι το χειμώνα βούλωσε η αποχέτευση μου

Φώναξα κάποιον και δήθεν την έφτιαξε με 80€. Ένα μήνα μετά ξαναβούλωσε. Τότε ευτυχώς βρήκα την Star Service. Ήρθαν και μου καθάρησαν όλο το δίκτυο της αποχέτευσης, με πιεστικό μηχάνημα, μόνο με 40€ και από τότε φωνάζω μόνο αυτούς! Τους συνηστώ!